Amis hyvin, kaikki hyvin

Amis – Arjen ammattilainen -hankkeen loppujulkaisu

Ehkäisevän päihdetyön materiaalit > Amis hyvin, kaikki hyvin

Kuva, jpg, 30 KB - amis_hyvin_kansi.jpgAmis hyvin, kaikki hyvin on kirja ammattiin opiskelevien hyvinvoinnista, sen rakennuspalikoista ja taustatekijöistä. Kirja sisältää lyhyitä artikkeleita, infograafeja ja julkaisuesittelyjä mm. ammattiin opiskelevien yhteiskunnallisesta asemasta, ammattiylpeydestä, yhteisöllisyydestä ja osallisuudesta, itsenäistymisestä, työelämätaidoista, päihteiden käytöstä ja oppilaitoksen hyvinvoinnin johtamisesta. Teos on EHYT ry:n Amis – Arjen ammattilainen -hankkeen loppujulkaisu ja se sisältää myös kymmeniä toimenpide-ehdotuksia ammattiin opiskelevien hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.

Kirja on tarkoitettu kaikille nuorten kanssa työskenteleville, mutta erityisesti käytettäväksi hyvinvointityön johtamisen apuna, oppilaitoksissa ja opettajankoulutuksessa, järjestöjen hyvinvointityön siivittäjänä sekä nuorisotyön arkisen kohtaamisen tukena. Kirja toimii tietopakettina kaikille heille, jotka päättävät ammattiin opiskelevien hyvinvointiin vaikuttavista asioista.

Saatavilla kirja sekä PDF-versio

Tekijä
Laura Heinonen, Kiti Poikonen, Merit Lindén, Antti Maunu, Anni Selin, Mikko Vainio sekä ranja Koski ja Kristiina Hannula
Laajuus ja hinta
66 sivua, 3 €
ISBN
978-952-6661-62-9
WWW-osoite
issuu.com/ammattilainen/docs/amishyvinkaikkihyvin_verkko

20.10.2016

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry